Privacybeleid

Deze Applicatie host deze pagina en verzamelt bepaalde Persoonsgegevens van de Gebruikers.

Dit document kan ter referentie worden afgedrukt met behulp van de afdrukopdracht in de instellingen van elke browser.

Samenvatting van het beleid

Persoonsgegevens worden voor de volgende doelen verzameld met gebruik van de volgende diensten: 

  • Analyses
    • Google Analytics, Hotjar Form Analysis & Conversion Funnels en HubSpot Analytics Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens
  • Contact met de Gebruiker
    • Contactformulier
      Persoonsgegevens: naam; e-mailadres; naam bedrijf; Postcode; Gemeente; land; telefoonnummer; Onderwerp; Vraag.
  • Telefonisch contact
    Persoonsgegevens: telefoonnummer
  • Mailinglijst of nieuwsbrief
    Persoonsgegevens: achternaam; adres; beroep; e-mailadres; geslacht; land; naam bedrijf; Postcode; stad; telefoonnummer; voornaam; website
  • Contacten beheren en berichten verzenden
    • Campaign Monitor
      Persoonsgegevens: achternaam; adres; e-mailadres; geslacht; land; naam bedrijf; telefoonnummer; voornaam 
    • Mailgun Email
      Persoonsgegevens: e-mailadres; Gebruiksgegevens
  • Doorgifte van Persoonsgegevens buiten de EU
    • Doorgifte van Persoonsgegevens naar het buitenland op basis van standaardcontractbepalingen Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes
  • Interactie met externe sociale netwerken en platforms
    • Vind ik leuk-knop van Facebook en sociale widgets, LinkedIn-knop en sociale widgets, Google+ +1-knop en sociale widgets en Tweet-knop van Twitter en sociale widgets Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens
    • YouTube-knop en sociale widgets Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens
  • Interacties op basis van locatie
    • Niet-doorlopende geolocatie Persoonsgegevens: geografische locatie
  • Registratie en verificatie
    • Rechtstreekse registratie Persoonsgegevens: achternaam; Btw-nummer; e-mailadres; factuuradres; gebruikersnaam; huisnummer; land; naam bedrijf; Postcode; stad; taal; telefoonnummer; voornaam; website; werkveld
  • Remarketing en gedragsgerichte reclame
    • Facebook Remarketing en Remarketing met Google Analytics
  • Weergave van content van externe platforms
    • YouTube video widget en Google Maps widget Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens 


Verdere informatie over Persoonsgegevens

  • Online verkopen van producten en services
    De verzamelde Persoonsgegevens worden gebruikt om de Gebruiker diensten te verstrekken of producten te verkopen, waaronder ook de betaling en de levering vallen. De verzamelde Persoonsgegevens om de betaling uit te voeren kunnen de creditcard, de voor de overmaking gebruikte bankrekening of andere betalingswijze betreffen. Het type Gegevens dat door deze Applicatie wordt verzameld is afhankelijk van het gebruikte betalingssysteem.
  • Persoonsgegevens die via andere bronnen dan de Gebruiker worden verzameld
    De Eigenaar van deze Applicatie kan op rechtmatige wijze Persoonsgegevens ten aanzien van Gebruikers hebben verzameld zonder dat zij daarvan op de hoogte waren, door ze te hergebruiken of van derden te verwerven op de gronden vermeld in het artikel over de rechtsgrond voor verwerking. Indien de Eigenaar Persoonsgegevens op een dergelijke manier heeft verzameld, kunnen Gebruikers specifieke informatie over de bron vinden in de relevante artikelen van dit document of door contact op te nemen met de Eigenaar.


Contactinformatie

  • Eigenaar en Verwerkingsverantwoordelijke
    Solid Group bvba – Riemstraat 38 2970 Schilde (Belgie)
    Eigenaar contact-e-mailadres: info@solid-group.eu


Volledige tekst van het beleid


Eigenaar en Verwerkingsverantwoordelijke

Solid Group bvba, Riemstraat 38 – 2970 Schilde (Belgie)
Eigenaar contact-e-mailadres: info@solid-group.eu

Soorten verzamelde Gegevens

Onder het soort gegevens dat deze Applicatie zelf of door middel van derden verzamelt, vallen: Cookie; Gebruiksgegevens; voornaam; achternaam; naam bedrijf; e-mailadres; Postcode; werkveld; telefoonnummer; adres; geslacht; land; verschillende Gegevenstypes; gebruikersnaam; Btw-nummer; stad; website; factuuradres; huisnummer; taal; beroep; geografische locatie. De volledige informatie over elk soort verzamelde Persoonsgegevens staat in de daaraan gewijde artikelen van dit privacybeleid of in specifieke tekst en uitleg die voorafgaand aan de Gegevensverzameling wordt weergegeven. Persoonsgegevens kunnen door de Gebruiker zelf worden aangeleverd of, in het geval van Gebruiksgegevens, automatisch worden verzameld bij het gebruik van deze Applicatie. Tenzij anders aangegeven, is het verstrekken van alle door deze Applicatie gevraagde Gegevens verplicht en als u deze Gegevens niet verstrekt, kan deze Applicatie haar Diensten mogelijk niet verlenen. In gevallen waarin deze Applicatie specifiek aangeeft dat bepaalde Gegevens niet verplicht zijn, kunnen Gebruikers kiezen of ze deze Gegevens al dan niet verstrekken, zonder gevolgen voor de beschikbaarheid of de werking van de Dienst. Als Gebruikers niet zeker weten welke Persoonsgegevens verplicht verstrekt moeten worden, kunnen zij contact opnemen met de Eigenaar. Het gebruik van Cookies – of andere tracking tools – door deze Applicatie of door de eigenaren van de diensten van derden die worden gebruikt door deze Applicatie dient om de door de Gebruiker gevraagde Dienst te verlenen, naast de andere doelen die in dit document en in het Cookiebeleid worden aangegeven, indien daarvan sprake is. De Gebruikers zijn verantwoordelijk voor Persoonsgegevens van derden die worden verkregen, gepubliceerd of gedeeld door deze Applicatie en zij bevestigen dat zij toestemming van de derde partij hebben om de Gegevens aan de Eigenaar te verstrekken.

Wijze en plaats van de gegevensverwerking

Verwerkingsmethode
De Eigenaar neemt passende beveiligingsmaatregelen om onbevoegde toegang tot, bekendmaking, wijziging of vernietiging van de Gegevens zonder toestemming te voorkomen. De verwerking van de Gegevens vindt plaats met gebruik van computers en/of IT-tools, waarbij organisatieprocedures en werkwijzen worden gevolgd die nauw aansluiten op de aangegeven doelen. Naast de Eigenaar kunnen de Gegevens in bepaalde gevallen ook toegankelijk zijn voor bepaalde met de verwerking belaste personen die zijn betrokken bij de exploitatie van deze Applicatie (beheer, verkoop, marketing, juridisch, systeembeheer) of door de Eigenaar als Gegevensverwerkers aangestelde externe partijen (zoals externe technische serviceproviders, mailprogramma’s, hostingproviders, IT-bedrijven, communicatiebureaus). De bijgewerkte lijst van deze partijen kan te allen tijde bij de Eigenaar worden aangevraagd.

Rechtsgrond voor verwerking
De Eigenaar mag Persoonsgegevens met betrekking tot Gebruikers verwerken in een van de volgende gevallen, indien:

  • Gebruikers hun toestemming voor een of meerdere specifieke doelen hebben gegeven; Opmerking: In bepaalde rechtsgebieden mag de Eigenaar mogelijk Persoonsgegevens verwerken totdat de Gebruiker hiertegen bezwaar maakt (“opt-out”), zonder dat daarvoor toestemming nodig is of zich een van de volgende rechtsgronden voordoet. Dit geldt echter niet wanneer Europees gegevensbeschermingsrecht van toepassing is op de verwerking van Persoonsgegevens;
  • het verstrekken van Gegevens noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst met de Gebruiker en/of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan;
  • de verwerking noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op de Eigenaar rust;
  • de verwerking gerelateerd is aan een taak van algemeen belang of van een taak in het kader van de uitoefening van het openbaar gezag dat aan de Eigenaar is opgedragen;
  • de verwerking noodzakelijk is voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de Eigenaar of van derden.


In ieder geval is de Eigenaar graag bereid om de specifieke rechtsgrond te verduidelijken die van toepassing is op de verwerking, en in het bijzonder of het verstrekken van Persoonsgegevens een wettelijke of contractuele verplichting is, of een noodzakelijk vereiste om een overeenkomst te sluiten.

Locatie

De Gegevens worden verwerkt in de vestigingskantoren van de Eigenaar en andere plaatsen waar de partijen die bij de verwerking zijn betrokken zich bevinden.

Afhankelijk van de locatie van Gebruikers, kan de doorgifte van persoonsgegevens inhouden dat de Gegevens van de Gebruikers worden doorgegeven naar een ander land dan het eigen land. Voor meer informatie over de verwerkingslocatie van dergelijke doorgegeven Gegevens, kunnen Gebruikers het artikel met details over de verwerking van Persoonsgegevens raadplegen.

Gebruikers hebben ook recht op informatie over de rechtsgrond van de doorgifte van Gegevens naar een land buiten de Europese Unie of naar een internationale organisatie naar internationaal publiek recht of opgericht door twee of meer landen, zoals de VN, en over de beveiligingsmaatregelen die door de Eigenaar zijn genomen om hun Gegevens te beschermen.

Als een dergelijke doorgifte plaatsvindt, kunnen Gebruikers meer te weten komen door de relevante artikelen in dit document te raadplegen of door navraag te doen bij de Eigenaar met behulp van de informatie in het onderdeel contact.

Bewaartijd

Persoonsgegevens worden verwerkt en opgeslagen zolang dat nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld.

Daarom geldt het volgende:

  • Persoonsgegevens die zijn verzameld voor doeleinden die verband houden met de uitvoering van een overeenkomst tussen de Eigenaar en de Gebruiker worden bewaard totdat deze overeenkomst volledig is uitgevoerd.
  • Persoonsgegevens die ten behoeve van de gerechtvaardigde belangen van de Eigenaar zijn verzameld, worden bewaard zolang dat nodig is om deze doelen te verwezenlijken. Gebruikers kunnen specifieke informatie over de gerechtvaardigde belangen die de Eigenaar nastreeft vinden in de relevante artikelen van dit document of door contact op te nemen met de Eigenaar.


De Eigenaar kan worden toegestaan om Persoonsgegevens voor een langere periode te bewaren wanneer de Gebruiker toestemming heeft gegeven voor een dergelijke verwerking, zolang deze toestemming niet wordt ingetrokken. Bovendien kan de Eigenaar verplicht zijn om Persoonsgegevens langer te bewaren wanneer dit nodig is voor de uitvoering van een wettelijke verplichting of in opdracht van een overheidsinstelling.

Na afloop van de bewaartermijn worden de Persoonsgegevens gewist. Daarom kan het recht op toegang, het recht op wissen, het recht op rectificatie en het recht op gegevensoverdraagbaarheid niet worden opgelegd na het verstrijken van de bewaartermijn.

Het doel van de verwerking

De Gegevens ten aanzien van de Gebruiker worden verzameld zodat de Eigenaar zijn Dienst kan verlenen, kan voldoen aan zijn wettelijke verplichtingen, kan reageren op handhavingsverzoeken, zijn rechten en belangen (of die van zijn Gebruikers of derden) kan beschermen, kwaadwillige of frauduleuze activiteiten kan detecteren, en voor de volgende doeleinden: Interactie met externe sociale netwerken en platforms, Analyses, Tagbeheer, Contact met de Gebruiker, Heatmaps en registratie van sessies, Beheer van de Gebruikersdatabase, Contacten beheren en berichten verzenden, Doorgifte van Persoonsgegevens buiten de EU, Registratie en verificatie, Remarketing en gedragsgerichte reclame, Interactie met platforms voor online enquêtes, Bewaking van de infrastructuur, Interacties op basis van locatie en Weergave van content van externe platforms. Voor specifieke informatie over de Persoonsgegevens die voor elk doel worden gebruikt, kan de Gebruiker het onderdeel “Gedetailleerde informatie over de verwerking van Persoonsgegevens” raadplegen.

Gedetailleerde informatie over de verwerking van Persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden voor de volgende doelen verzameld met gebruik van de volgende diensten:

  • Analyses
    De diensten die staan beschreven in dit onderdeel stellen de Eigenaar in staat het internetverkeer te volgen en te analyseren en dit kan worden gebruikt om het gebruiksgedrag in kaart te brengen.
    Google Analytics (Google Ireland Limited)
    Google Analytics is een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google Ireland Limited (“Google”). Google gebruikt de verzamelde Gegevens om het gebruik van deze Applicatie, te volgen en te onderzoeken, om rapporten over de activiteiten ervan op te stellen en deze te delen met andere diensten van Google. Google kan de verzamelde Gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk in te kaderen en te personaliseren. Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens. Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid. Deelnemer aan Privacyschild.
    Beheer van de Gebruikersdatabase
    Met dit soort diensten kan de Eigenaar gebruikersprofielen creëren vanuit een e-mailadres, een eigennaam, of andere informatie die de Gebruiker verstrekt aan deze Applicatie, en kunnen de activiteiten van de Gebruiker worden gevolgd door analysefuncties. Deze Persoonsgegevens kunnen ook worden gekoppeld aan openbaar beschikbare informatie over de Gebruiker (zoals profielen in sociale netwerken) en worden gebruikt om privéprofielen op te bouwen die de Eigenaar kan weergeven en gebruiken om deze Applicatie te verbeteren. Met bepaalde diensten kunnen ook periodiek berichten aan de Gebruiker worden verzonden, zoals e-mailberichten op basis van specifieke acties die in deze Applicatie zijn uitgevoerd.
  • Bewaking van de infrastructuur
    Met dit soort diensten kan deze Applicatie het gebruik en gedrag van de componenten ervan bewaken om de prestaties, de werking, het onderhoud en het opsporen en verhelpen van storingen te verbeteren. Welke Persoonsgegevens worden verwerkt, is afhankelijk van de kenmerken en de manier waarop deze diensten, die de functie hebben om de activiteiten van deze Applicatie te filteren worden geïmplementeerd.
  • Contact met de Gebruiker
    Contactformulier (deze Applicatie)
    Door het contactformulier in te vullen met zijn/haar Gegevens, geeft de Gebruiker deze Applicatie toestemming deze gegevens te gebruiken om te antwoorden op informatieverzoeken, aanvragen voor prijsopgaven en andere soorten verzoeken die in de kop van het formulier worden aangegeven. Verzamelde Persoonsgegevens: achternaam; e-mailadres; naam bedrijf; Postcode; voornaam; werkveld.
    Telefonisch contact (deze Applicatie)
    Als u uw telefoonnummer verstrekt, wordt mogelijk contact met u opgenomen voor commerciële of promotionele doeleinden in verband met deze Applicatie, of voor het voldoen aan ondersteuningsverzoeken. Verzamelde Persoonsgegevens: telefoonnummer.
    Mailinglijst of nieuwsbrief (deze Applicatie)
    Door registratie voor de mailinglijst of nieuwsbrief, wordt het e-mailadres van de Gebruiker toegevoegd aan de lijst van contacten die emailberichten kunnen ontvangen met informatie van commerciële of promotionele aard in relatie met deze Applicatie. Uw e-mailadres kan ook aan deze lijst worden toegevoegd als u zich aanmeldt voor deze Applicatie of na het doen van een aankoop. Verzamelde Persoonsgegevens: achternaam; adres; beroep; e-mailadres; geslacht; land; naam bedrijf; Postcode; stad; telefoonnummer; voornaam; website.
  • Contacten beheren en berichten verzenden
    Met dit soort diensten kan een database van e-mailcontacten, telefooncontacten of andere contacten worden beheerd voor communicatie met de Gebruiker. Deze diensten kunnen ook gegevens verzamelen over de datum en het tijdstip waarop het bericht is gezien door de Gebruiker, en over de interactie van de Gebruiker hiermee, zoals het klikken op koppelingen in het bericht.
    Mailgun Email (Mailgun Technologies, Inc.)
    HubSpot Email is een dienst voor het beheren van e-mailadressen en het verzenden van berichten, die wordt aangeboden door Mailgun Technologies, Inc.. Verzamelde Persoonsgegevens: e-mailadres; Gebruiksgegevens. Verwerkingslocatie: VS – Privacybeleid.
  • Doorgifte van Persoonsgegevens buiten de EU
    De Eigenaar mag binnen de EU verzamelde Persoonsgegevens alleen op basis van een specifieke rechtsgrond doorgeven aan derde landen (d.w.z. een land dat geen deel uitmaakt van de EU). Een dergelijke doorgifte van Persoonsgegevens is gebaseerd op een van de hieronder beschreven rechtsgronden. Gebruikers kunnen bij de Eigenaar navragen welke rechtsgrond van toepassing is op elke specifieke dienst.
    Doorgifte van Persoonsgegevens naar het buitenland op basis van standaardcontractbepalingen (deze Applicatie)
    Als dit de rechtsgrond is, wordt de doorgifte van Persoonsgegevens vanuit de EU naar derde landen uitgevoerd door de Eigenaar overeenkomstig standaardcontractbepalingen die door de Europese Commissie worden vastgesteld. Dit betekent dat de ontvangers van de Gegevens zich ertoe hebben verbonden de Persoonsgegevens te verwerken in overeenstemming met de normen voor gegevensbescherming die zijn vastgelegd in de EU-wetgeving inzake gegevensbescherming. Voor verdere informatie kunnen Gebruikers contact opnemen met de Eigenaar via de contactgegevens die in dit document worden verstrekt. Verzamelde Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes.
  • Interactie met externe sociale netwerken en platforms
    Met dit type diensten is rechtstreeks interactie mogelijk met sociale netwerken of andere externe platforms vanaf de pagina’s van deze Applicatie. De interactie en informatie die worden verkregen door deze Applicatie worden altijd beheerst door de privacy-instellingen van de Gebruiker voor elk sociale netwerk. Als dit type dienst is geïnstalleerd, kan deze nog steeds verkeersgegevens verzamelen voor de pagina’s waarop de dienst is geïnstalleerd, zelfs als de Gebruikers deze niet gebruiken. We raden u aan om uit te loggen van de betreffende diensten om ervoor te zorgen dat de in deze Applicatie verwerkte gegevens niet opnieuw worden gekoppeld aan het profiel van de Gebruiker.
    Vind ik leuk-knop van Facebook en sociale widgets (Facebook, Inc.)
    De vind ik leuk-knop van Facebook en sociale widgets zijn diensten die worden aangeboden door Facebook, Inc. waarmee interactie met het sociale netwerk van Facebook mogelijk is. Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens. Verwerkingslocatie: VS – Privacybeleid. Deelnemer aan Privacyschild.
    LinkedIn-knop en sociale widgets (LinkedIn Corporation)
    De LinkedIn-knop en sociale widgets zijn diensten waarmee interactie mogelijk is met het sociale netwerk LinkedIn, die worden aangeboden door LinkedIn Corporation. Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens. Verwerkingslocatie: VS – Privacybeleid. Deelnemer aan Privacyschild.
    Google+ +1-knop en sociale widgets (Google Ireland Limited)
    De Google+ +1-knop en sociale widgets zijn diensten waarmee interactie mogelijk is met sociale netwerk Google+, die worden aangeboden door Google Ireland Limited. Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens. Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid. Deelnemer aan Privacyschild.
    Tweet-knop van Twitter en sociale widgets (Twitter, Inc.)
    De tweet-knop van Twitter en sociale widgets zijn diensten die worden aangeboden door Twitter Inc. waarmee interactie met het sociale netwerk Twitter mogelijk is. Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens. Verwerkingslocatie: VS – Privacybeleid. Deelnemer aan Privacyschild.
    YouTube-knop en sociale widgets (Google Ireland Limited)
    De YouTube-knop en sociale widgets zijn diensten waarmee interactie mogelijk is met sociale netwerk YouTube, die worden aangeboden door Google Ireland Limited. Verzamelde Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens. Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid. Deelnemer aan Privacyschild.
  • Interacties op basis van locatie
    Niet-doorlopende geolocatie (deze Applicatie)

    Deze Applicatie kan locatiegegevens van de Gebruiker verzamelen, gebruiken en delen om diensten te verlenen op basis van locatie. De meeste browsers en apparaten hebben hulpmiddelen waarmee u standaard deze functie kunt uitschakelen. Als uitdrukkelijk toestemming is gegeven, kunnen de locatiegegevens van de Gebruiker door deze Applicatie worden gevolgd. De geografische locatie van de Gebruiker wordt bepaald op een manier die niet doorlopend is, hetzij specifiek op verzoek van de Gebruiker, hetzij als de Gebruiker de huidige locatie niet aangeeft in het betreffende veld en de applicatie toestemming geeft om de positie automatisch te zoeken. Verzamelde Persoonsgegevens: geografische locatie.
  • Registratie en verificatie
    Door registratie of verificatie, gaan Gebruikers ermee akkoord dat deze Applicatie ze herkent en ze toegang verschaft tot de specifieke diensten. Afhankelijk van de hierna beschreven omstandigheden kunnen externe partijen registratie- en verificatiediensten verlenen. In dat geval heeft deze Applicatie toegang tot bepaalde Gegevens die door deze externe services zijn opgeslagen, voor registratie- en identificatiedoeleinden.
    Rechtstreekse registratie (deze Applicatie)
    De Gebruiker registreert zich door het registratieformulier in te vullen en de Persoonsgegevens rechtstreeks te verstrekken aan deze Applicatie. Verzamelde Persoonsgegevens: achternaam; Btw-nummer; e-mailadres; factuuradres; gebruikersnaam; geslacht; huisnummer; land; naam bedrijf; Postcode; stad; taal; telefoonnummer; voornaam; website; werkveld.
  • Remarketing en gedragsgerichte reclame
    Met dit soort diensten kunnen deze Applicatie en zijn partners geïnformeerd advertenties optimaliseren en aanbieden op basis van eerder gebruik van deze Applicatie door de Gebruiker. Deze activiteit wordt uitgevoerd door het volgen van Gebruiksgegevens en met gebruik van Cookies. Deze informatie wordt doorgegeven aan de partners die de remarketing en gedragsgerichte reclame-activiteiten beheren. Bepaalde diensten bieden een remarketingoptie op basis van lijsten met e-mailadressen. (hieronder vallen ook fb custom audience en twitter tailored audience). Naast een opt-out die door de onderstaande diensten wordt aangeboden, kan de Gebruiker ervoor kiezen om het gebruik door een derde van cookies voor bepaalde remarketingfuncties uit te schakelen. Ga daarvoor naar de Opt-outpagina van het Network Advertising Initiative. Gebruikers kunnen zich ook afmelden voor bepaalde advertentiefuncties via de toepasselijke apparaatinstellingen, zoals de advertentie-instellingen op het toestel zelf voor mobiele telefoons of advertentie-instellingen in het algemeen. Facebook Remarketing (Facebook, Inc.) Facebook Remarketing is een dienst voor remarketing en gedragsgerichte reclame die wordt aangeboden door Facebook, Inc. en die de activiteit van deze Applicatie koppelt aan het advertentienetwerk van Facebook. Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens. Verwerkingslocatie: VS – Privacybeleid – Opt Out. Deelnemer aan Privacyschild. Remarketing met Google Analytics (Google Ireland Limited) Remarketing met Google Analytics is een dienst voor remarketing en gedragsgerichte reclame die wordt aangeboden door Google Ireland Limited waarmee de tracking-activiteiten van Google Analytics en zijn Cookies worden gekoppeld aan het advertentienetwerk van Google Ads en het Doubleclick Cookie. Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens. Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid. Deelnemer aan Privacyschild.
  • Tagbeheer
    Dit type dienst helpt de Eigenaar bij het beheren van tags of scripts die op gecentraliseerde wijze nodig zijn voor deze Applicatie. Hierdoor stromen de Gegevens van de Gebruikers door deze diensten, wat kan leiden tot het bewaren van deze Gegevens. Google Tag Manager (Google Ireland Limited) Google Tag Manager is een dienst voor tagbeheer die wordt aangeboden door Google Ireland Limited. Verzamelde Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens. Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid. Deelnemer aan Privacyschild.
  • Weergave van content van externe platforms
    Met dit soort diensten kunt u content die op externe platforms is gehost direct op de pagina’s van deze Applicatie bekijken en hiermee interacties uitvoeren. Als dit type dienst is geïnstalleerd, kan deze nog steeds websiteverkeersgegevens verzamelen voor de pagina’s waarop de dienst is geïnstalleerd, zelfs als de Gebruikers deze niet gebruiken. YouTube video widget (Google Ireland Limited) YouTube is een dienst voor de visualisering van videocontent die wordt aangeboden door Google Ireland Limited waarmee deze Applicatie dit soort content op zijn pagina’s kan opnemen. Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens. Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid. Deelnemer aan Privacyschild. Google Maps widget (Google Ireland Limited) Google Maps is een dienst voor de visualisering van kaarten, die wordt aangeboden door Google Ireland Limited waarmee deze Applicatie dit soort content op zijn pagina’s kan opnemen. Verzamelde Persoonsgegevens: Cookie; Gebruiksgegevens. Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid. Deelnemer aan Privacyschild.


Verdere informatie over Persoonsgegevens

  • Online verkopen van producten en services
    De verzamelde Persoonsgegevens worden gebruikt om de Gebruiker diensten te verstrekken of producten te verkopen, waaronder ook de betaling en de levering vallen. De verzamelde Persoonsgegevens om de betaling uit te voeren kunnen de creditcard, de voor de overmaking gebruikte bankrekening of andere betalingswijze betreffen. Het type Gegevens dat door deze Applicatie wordt verzameld is afhankelijk van het gebruikte betalingssysteem.
  • Persoonsgegevens die via andere bronnen dan de Gebruiker worden verzameld
    De Eigenaar van deze Applicatie kan op rechtmatige wijze Persoonsgegevens ten aanzien van Gebruikers hebben verzameld zonder dat zij daarvan op de hoogte waren, door ze te hergebruiken of van derden te verwerven op de gronden vermeld in het artikel over de rechtsgrond voor verwerking. Indien de Eigenaar Persoonsgegevens op een dergelijke manier heeft verzameld, kunnen Gebruikers specifieke informatie over de bron vinden in de relevante artikelen van dit document of door contact op te nemen met de Eigenaar.


Rechten van Gebruikers

Gebruikers kunnen bepaalde rechten uitoefenen met betrekking tot hun Gegevens die door de Eigenaar worden verwerkt.

Gebruikers hebben in het bijzonder het recht om het volgende te doen:

  • Hun toestemming te allen tijde in te trekken. Gebruikers hebben het recht om hun toestemming in te trekken indien zij eerder hun toestemming hebben gegeven voor de verwerking van hun Persoonsgegevens.
  • Bezwaar te maken tegen verwerking van hun Gegevens. Gebruikers hebben het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van hun gegevens als de verwerking wordt uitgevoerd op een andere rechtsgrond dan toestemming. Meer informatie is te vinden in het specifieke artikel hieronder.
  • Toegang tot hun Gegevens te verkrijgen. Gebruikers hebben het recht te weten of de Eigenaar de Gegevensverwerking uitvoert, kennis te nemen van bepaalde aspecten van de verwerking en een kopie te krijgen van de Gegevens die worden verwerkt.
  • Te controleren en rectificatie te verzoeken. Gebruikers hebben het recht om de juistheid van hun Gegevens te controleren en om bijwerking of rectificatie hiervan te verzoeken.
  • De verwerking van hun Gegevens te beperken. Gebruikers hebben onder bepaalde omstandigheden het recht om de verwerking van hun Gegevens te beperken. In dat geval zal de Eigenaar hun Gegevens niet verwerken voor andere doeleinden dan het opslaan ervan.
  • Hun Persoonsgegevens te laten wissen of op andere wijze te laten verwijderen. Gebruikers hebben onder bepaalde omstandigheden het recht om de Eigenaar hun Gegevens te laten wissen.
  • Hun Gegevens te ontvangen en deze te laten doorgeven naar een andere Verwerkingsverantwoordelijke. Gebruikers hebben het recht hun Gegevens in een gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm te verkrijgen en, indien technisch mogelijk, die Gegevens aan een andere verwerkingsverantwoordelijke over te dragen, zonder daarbij te worden gehinderd. Deze bepaling is van toepassing op voorwaarde dat de Gegevens op geautomatiseerde wijze worden verwerkt en dat de verwerking is gebaseerd op toestemming van de Gebruiker, op een overeenkomst waarbij de Gebruiker partij is of op precontractuele verplichtingen die daaruit voortvloeien.
  • Een klacht in te dienen. Gebruikers hebben het recht een vordering in te stellen bij hun bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit.


Meer informatie over het recht om tegen verwerking bezwaar te maken
Wanneer Persoonsgegevens worden verwerkt in het algemeen belang, in het kader van de uitoefening van openbaar gezag dat aan de Eigenaar is opgedragen of met als doel de gerechtvaardigde belangen van de Eigenaar, kan de Gebruiker bezwaar maken tegen deze verwerking door ter rechtvaardiging van het bezwaar een reden op te geven die verband houdt met zijn of haar specifieke situatie.

Gebruikers moeten zich er echter van bewust zijn dat, indien hun Persoonsgegevens worden verwerkt voor directmarketingdoeleinden, zij te allen tijde zonder opgave van redenen bezwaar kunnen maken tegen die verwerking. Gebruikers kunnen zich op de hoogte stellen of de Eigenaar Persoonsgegevens verwerkt voor directmarketingdoeleinden, in de relevante artikelen van dit document.

Hoe deze rechten uit te oefenen
Verzoeken om Gebruikersrechten uit te oefenen, kunnen aan de Eigenaar worden gericht via de contactgegevens die in dit document worden verstrekt. Deze verzoeken zijn kosteloos en zullen door de Eigenaar zo spoedig mogelijk en altijd binnen één maand worden behandeld.

Cookiebeleid

Deze Applicatie gebruikt Cookies. Meer informatie en de volledige kennisgeving over cookies kan de Gebruiker hier vinden: Cookiebeleid.

Bijkomende informatie over Gegevensverzameling en verwerking

Juridische procedures
De Eigenaar kan de Persoonsgegevens van de Gebruiker gebruiken voor juridische doeleinden, voor de rechter of aan gerechtelijke procedures voorafgaande fasen in het geval van onrechtmatig gebruik van deze Applicatie of de hieraan gerelateerde Diensten. De Gebruiker verklaart ervan op de hoogte te zijn dat de Eigenaar genoodzaakt kan zijn Persoonsgegevens bekend te maken op verzoek van overheidsinstellingen.

Bijkomende informatie over de Persoonsgegevens van de Gebruiker
Naast de informatie die in dit Privacybeleid is opgenomen, kan deze Applicatie op verzoek de Gebruiker bijkomende en contextuele informatie verstrekken over bepaalde Diensten of het verzamelen en verwerken van Persoonsgegevens.

Systeemlogboeken en onderhoud
Met het oog op de werking en het onderhoud, kunnen deze Applicatie en externe diensten bestanden verzamelen die de interactie met deze Applicatie registreren (systeemlogboeken) of hiervoor andere Persoonsgegevens gebruiken (zoals het IP-adres).

Niet in dit beleid opgenomen informatie
Ten allen tijde kan van de Eigenaar meer informatie over het verzamelen of verwerken van Persoonsgegevens worden gevraagd. Zie hiervoor de contactinformatie aan het begin van dit document.

Hoe verzoeken om het browseverkeer niet bij te houden worden verwerkt
Deze Applicatie ondersteunt geen verzoeken om uw browseverkeer niet bij te houden. Lees het privacybeleid van de externe diensten die worden gebruikt om te bepalen of deze voldoen aan verzoeken om uw browseverkeer niet bij te houden (Do Not Track).

Wijzigingen van dit privacybeleid
De Eigenaar behoudt zich het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid door zijn Gebruikers hiervan op de hoogte te stellen op deze pagina en eventueel binnen deze Applicatie en/of – voor zover technisch en juridisch haalbaar – door een kennisgeving te sturen naar Gebruikers via contactgegevens die de Eigenaar beschikbaar staan. We raden u aan om deze pagina vaak te controleren op eventuele wijzigingen. De datum van de laatste wijziging wordt onderaan de pagina aangegeven.

Indien de wijzigingen betrekking hebben op de verwerkingsactiviteiten op basis van toestemming van de Gebruiker, dient de Eigenaar opnieuw toestemming van de Gebruiker te verkrijgen, voor zover dit is vereist. 

Definities en juridisch kader

Persoonsgegevens (of Gegevens)
Alle gegevens die direct, indirect of in verband met andere gegevens – waaronder een persoonlijk identificatienummer – de identificatie of identificeerbaarheid van een natuurlijke persoon mogelijk maken. 

Gebruiksgegevens
Informatie die automatisch wordt verzameld vanuit deze Applicatie (of externe diensten die worden ingezet in deze Applicatie ), waaronder: de IP-adressen of domeinnamen van de computers die door de Gebruikers van deze Applicatie worden gebruikt, de URI-adressen (Uniform Resource Identifier), het tijdstip van het verzoek, de gebruikte methode om het verzoek in te dienen bij de server, de grootte van het als reactie hierop ontvangen bestand, de numerieke code die de status van het antwoord van de server aangeeft (geslaagd, fout, enz.), het land van oorsprong, de functies van de browser en het besturingssysteem van de Gebruiker, de verschillende tijdsgegevens per bezoek (zoals de tijd die op elke pagina van de applicatie wordt doorgebracht) en de gegevens over het gevolgde pas binnen de applicatie, in het bijzonder gericht op de volgorde van de bezochte pagina’s en andere parameters over het besturingssysteem van het apparaat en/of de IT-omgeving van de
Gebruiker.

Gebruiker
De persoon die gebruikmaakt van deze Applicatie die, tenzij anders is aangegeven, samenvalt met de Betrokkene.

Betrokkene
De natuurlijke persoon op wie de Persoonsgegevens betrekking hebben.

Gegevensverwerker (of Gegevenstoezichthouder)
De natuurlijke of rechtspersoon, overheidsinstantie, dienst of ander orgaan die namens de Verwerker Persoonsgegevens verwerkt, zoals beschreven in dit privacybeleid.

Verwerkingsverantwoordelijke (of Eigenaar)
De natuurlijke of rechtspersoon, overheidsinstantie, dienst of ander orgaan die, alleen of samen met anderen, het doel van en de middelen voor de verwerking van Persoonsgegevens vaststelt, met inbegrip van de beveiligingsmaatregelen met betrekking tot de werking en het gebruik van deze Applicatie. De Verwerkingsverantwoordelijke is de Eigenaar van deze Applicatie, tenzij anderszins wordt aangegeven.

Deze Applicatie
De middelen waarmee de Persoonsgegevens van de Gebruiker worden verzameld of verwerkt.

Dienst
De Dienst die wordt aangeboden door deze Applicatie zoals beschreven in de betreffende voorwaarden (indien beschikbaar) en op deze site/applicatie.

Europese Unie (of EU)
Tenzij anders aangegeven, omvatten alle verwijzingen in dit document naar de Europese Unie alle huidige lidstaten van de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte.

Cookie
Kleine gegevenssets die op het apparaat van de Gebruiker wordt opgeslagen.

Juridische informatie
Deze privacyverklaring is opgesteld op basis van bepalingen van diverse wetgevingsregels, waaronder artikel 13/14 van de Europese verordening 2016/679 (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Dit privacybeleid heeft uitsluitend betrekking op deze Applicatie, tenzij anders vermeld in dit documen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.